• slider-taller1

    Servei taller 1

Manteniment
multimarca

taller-manteniment
Per optimitzar el rendiment i la vida útil del teu vehicle és molt important respectar els terminis previstos pel fabricant. Fem revisions de vehicles de totes les marques seguint estrictament les especificacions de cada fabricant i conservant la garantia oficial.

Reparació
i diagnosi

taller-reparacio
Una formació contínua i uns equips tècnics d’última generació ens permeten fer una diagnosi exhaustiva de qualsevol tipus de vehicle, ja sigui un utilitari, un vehicle híbrid o un esportiu d’altes prestacions. És un pas previ imprescindible per a realitzar una reparació precisa.

Seguretat
activa

taller-seguretat
És molt important que els elements de seguretat activa del teu vehicle estiguin en perfectes condicions i puguin realitzar la seva funció en cas de necessitat. A Greatmotors els revisem perquè només t’hagis de preocupar de gaudir de la conducció.

Pneumàtics
 

taller-pneumatics
Circular amb uns pneumàtics en perfectes condicions és primordial per a la teva seguretat. En fem la revisió de l’estat (desgast, pressió, envelliment, geometria…) i et fem un pressupost gratuït dels pneumàtics més adients per a les teves necessitats.

Mecànica de manteniment
Revisions
Bateries
Pre-ITV
Frens
Injecció benzina i dièsel
Turbocompressors
Electricitat i electrònica
Climatització
Canvis automàtics
Transmissions
Sistema de frenada
Sistemes ABS, TCS, ESP…
Amortidors
Direcció assistida
Suspensió activa
Canvi de pneumàtics
Alineacions
Reparació de punxades

Design by Zoo Studio